El Pallars Sobirà es troba immers aquests dies en una nova edició de la Iniciativa Rius, coordinada per l’Associació Esportiva Pallars. Aquesta promou la neteja d’espais naturals de la comarca, especialment de les lleres dels seus rius. Justament, aquesta setmana s’ha dut a terme una acció amb els infants de la comarca, que han netejat aquells trams de riu més pròxims a les seves escoles. Tot el que es va extraient en aquestes jornades de neteja es deixa a la vista del públic durant uns dies.

Prèviament ja s’han realitzat algunes accions de neteja als entorns de les estacions d’Espot i Port Ainé. Mentrestant, el 23 d’octubre es farà una neteja força extensa al Noguera Pallaresa amb més de 150 voluntaris i el dia 30 una altra a la Mollera d’Escalarre.

Parlen al vídeo: LIONEL PLA, PRESIDENT ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PALLARS - LAURA MUÑOZ, TÈCNICA CONSELL COMARCAL PALLARS SOBIRÀ

Notícies del Pirineu