El paisatge, el patrimoni i la gastronomia són els principals reclams per venir a visitar la comarca durant la tardor. Des de l'Oficina de Turisme de Cerdanya expliquen que les rutes a peu per zones arbrades, les visites a les esglésies i equipaments culturals i els productes típics d'aquesta època fan de la comarca un lloc especialment atractiu.

Des de l'Oficina de Turisme de Cerdanya han detectat com darrerament hi ha més visitants en aquesta època, tradicionalment més fluixa que l'estiu o l'hivern. A més, el pont de Tots Sants i la fira del cavall de Puigcerdà sempre són dates amb un gran volum de turistes i segons residents.

Recordem que enguany la Fira del Cavall de Puigcerdà tindrà lloc el cap de setmana del 6 i 7 de novembre, en el seu format habitual.

Un cop passada la tardor, s'espera donar el tret de sortida a la temporada d'hivern pel pont de la Puríssima.

Parlen al vídeo: MARIA FAURA, CAP TURISME CERDANYA

Notícies del Pirineu