El programa Insomni Tardor presenta vuit activitats per a joves de la Seu i la comarca. La proposta promoguda per l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i l’ajuntament de la Seu arriba després de l’èxit de participació en l’Insomni d’Estiu.

Insomni Tardor arranca el dissabte 30 d’octubre amb un concert del grup de versions Wasa Corporation, que tindrà lloc a la pista polivalent de la Seu. Durant tot el novembre hi ha programades sessions de ioga, la gravació d’un videoclip en directe i la representació d’un musical entre altres activitats.

Entre les propostes en destaca la celebració de la primera Trobada Jove, que tindrà lloc el 6 de novembre, a la plaça del Codina. Durant la jornada hi haurà teles acrobàtiques, exhibició del Futbol Club Pirineus, tallers i parades de joves emprenedors. Aquesta activitat compatarà amb la participació de Pol Guàrdia, l’ambaixador català a Europa.

El consistori creu que els actes programats poden ajudar a crear sinèrgies entre diferents col·lectius i millorar d’aquesta manera la qualitat d’oci per jovent que s’ofereix a la Seu.

Parlen al vídeo: JOAN LLOBERA, REGIDOR JOVENTUT

Notícies del Pirineu