El Pallars Sobirà ha tancat la temporada d’esports d’aventura amb una ocupació pròxima al 85%. Tot i que les restriccions per la pandèmia no van permetre començar la temporada a principis de primavera, com de costum, els mesos d’estiu han estat bons. Per tot plegat, des de l’Associació d’Empreses d’Esports d’Aventura del Pallars Sobirà fan un balanç positiu de la temporada, tal com explica un dels seus membres, Manel Irímia.

Les restriccions a la mobilitat internacional provocades pel covid-19 també han fet que baixés molt el nombre de clients estrangers. Tot i això, la gran afluència de públic nacional i estatal ha pal·liat força aquesta davallada.

Un altre aspecte positiu és que l’afluència de públic ha estat esglaonada i ha permès anar treballant de forma constant durant tota la temporada.

Parlen al vídeo: MANEL IRÍMIA, MEMBRE ASS. EMPRESES ESPORTS D’AVENTURA P. SOBIRÀ

Notícies del Pirineu