L'ajuntament de Puigcerdà ha aprovat un pla per millorar alguns dels carrers més utilitzats del municipi, unes actuacions que compten amb un pressupost de 580.000 euros. Així, doncs, es renovaran carrers com la Ronda dels Torreons, des del Passeig de la Sèquia fins a la plaça de l'Estació, un dels principals accés al nucli urbà. També es renovarà el ferm del Camí de la Pedragosa, el del Pont de Sant Martí o el carrer Font d'en Lleres.

Altres carrers que s'inclouen al pla són el Camí Antic de Llívia, un vial que dóna accés a la residència sociosanitària que ara és de formigó i que passarà a ser d’asfalt; el de la Perxa, Pompeu Fabra, Ronda Joan Maragall, Higini de Rivera i Alfons I, entre d'altres.
Són vials que es troben deteriorats pel desgast i l'erosió del gel i la sal a l'hivern.

L’equip de govern municipal ha iniciat ara els tràmits de licitació de les obres amb la previsió que algunes es puguin començar en les pròximes setmanes abans no comenci el fred més rigorós de l’hivern. Les de més envergadura es faran durant el primer semestre de l’any 2022.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

Notícies del Pirineu