Jaume Betriu es proclama subcampió del món en la categoria Enduro 3 a la prova final disputada a França. El de Coll de Nargó ha aconseguit la segona posició per segon any consecutiu al Campionat del Món d’Enduro.

El pilot ha sentenciat el campionat amb dos quartes posicions a la classificació general en les jornades d’aquest cap de setmana i dos segons llocs en la seva categoria. Betriu ha competit sobre un terreny humit i amb molta herba que no li ha impedit estar entre les primeres posicions. El segon dia de competició aconseguia finalitzar a menys de 30 segons del guanyador en E3, Brad Freeman.

El nargoní haurà d’enfrontar-se a l’última cita del Campionat d’Espanya d’Enduro que tindrà lloc del 12 al 14 de novembre, a Almeria. Betriu arriba amb una segona posició a la classificació general, per sota de Josep Garcia.

Cal destacar, que l’equip olianès WP Eric Augé, amb el qual ha competit Betriu també ha aconseguit un campionat mundial amb la victòria de Laia Sanz, 19 podis durant tot el campionat i el premi al millor equip privat de la competició.

Parlen al vídeo: JAUME BETRIU, PILOT WP ERIC AUGÈ

Notícies del Pirineu