El Parc del Segre inaugura una placa per la distinció rebuda com a ‘Site of the Olympic Games’. Aquesta etiqueta es concedeix des del Comitè Olímpic Internacional a instal·lacions que mantenen viu el llegat de l’esdeveniment. Aquest equipament és el primer de Catalunya i de tot l’Estat en obtenir-lo.

L’any 1992, la Seu, va ser una de les subseus organitzadores dels vint-i-cinquens Jocs Olímpics, que van ser organitzats a Barcelona. Aquest esdeveniment va ser un punt clau de la promoció i consolidació del piragüisme d’eslàlom en aigües braves, que es va incorporar aquell anys als jocs.

Des de llavors a la instal·lació hi ha tingut lloc la celebració de 19 proves de la Copa del Món, 3 Campionats del Món i 1 Campionat d’Europa. L’acte ha coincidit amb el 35è aniversari de la nominació de Barcelona com a seu dels Jocs Olímpics.
Des del comité destaquen la integració del Parc del Segre amb la ciutat.

Aquesta distinció permet difondre el Parc Olímpic del Segre com a seu oficial dels Jocs Olímpics amb plaques informatives a les instal·lacions i a través de materials de promoció.

Parlen al vídeo: JOSÉ PERURENA, MEMBRE COI

Notícies del Pirineu