El cicle de conferències i visites ‘Desenterrrant el passat’ estrena en aquesta edició una nova proposta sota el títol ‘Recerca jove’. Aquesta nova activitat vol impulsar la recerca local entre alumnes de la Seu i la comarca.

La conferència, que ha tingut lloc a l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell, ha presentat el treball de recerca de l’alumne de segon de batxillerat, Aleix Godinho; ‘L’Alt Urgell i el Pirineu, territori de festes i tradicions populars’.

Des de l’Institut Joan Brudieu asseguren que això permet portar els treballs dels alumnes un pas més enllà i suposa una motivació pels estudiants.

La següent proposta del cicle tindrà lloc aquest dimecres a les 20h del vespre a la Sala Sant Domènec amb la conferència ‘El romànic a l’Alt Urgell’, a càrrec d’Alba Pampalona.

Parlen al vídeo: JÚLIO QUILEZ, DIRECTOR ACAU - ALEIX GODINHO, AUTOR TR - XAVIER MAURI, TUTOR TR

Notícies del Pirineu