Més d'una trentena de persones han assistit aquest dissabte a la conferència sobre els bolets de tardor, organitzada des del Museu de Llívia en col·laboració amb el Grup de Recerca de Cerdanya. És un tema que sempre interessa, especialment als visitants que aprofiten aquesta època per anar a la muntanya a buscar-ne.

La xerrada ha comptat amb una introducció general al món dels bolets i després una explicació detallada d'una setantena d'espècies presents a Cerdanya, algunes d'elles comestibles i d'altres no comestibles.

La sala d'actes de l'ajuntament de Llívia ha pogut recuperar el màxim d'aforament. A més, la conferència s'ha retransmès en directe pel canal de Youtube del Museu de Llívia i encara es pot visualitzar.

Parlen al vídeo: ENRIC QUÍLEZ, COORGANITZADOR I CONFERENCIANT

Notícies del Pirineu