El primer derbi català de la temporada és per al CG Puigcerdà. L'equip sènior masculí ha aconseguit un marcador final de 2-5 a la pista blaugrana, davant els vigents campions de la lliga.

Els cerdans van protagonitzar un partit seriós amb un treball defensiu impecable. EN poc més de 5 minuts van anotar dos gols, un de McGovern i l'altre d'Arraras. Granell va ser l'autor del tercer. El segon temps va acabar sense gols, gràcies en part ala bona actuació del porter groc i negre Rapún.

El tercer període seguien els canvis i variants en els dos equips. El Barça intentava arribar a la porteria visitant però abans d'aconseguir-ho novament McGovern pujava el 0-4 al marcador. I encara el Puigcerdà es va col·locar 0-5, gràcies a Zemchenko. En els darrers minuts els cerdans van donar un pas enrere i va encaixar dos gols molt seguits del Barça, que deixava el lluminós en el definitiu 2-5.

Així, doncs, tres punts que suma el Puigcerdà, que consolida el liderat amb 14 punts.

L'equip femení, per la seva banda, ha encaixat una derrota a casa contra el Txuri Urdin amb un marcador de 2-4. Les cerdanes van defensar amb encert per minimitzar el potencial defensiu de les basques, que van dominar el joc però tant clarament com semblava a priori. Els dos gols del Puigcerdà van ser obra de la jove Paula Giménez.

Les cerdanes són quartes a la classificació amb 3 punts.

Notícies del Pirineu