El Cadí La Seu aconsegueix la cinquena victòria consecutiva de la temporada i es consolida com a líder de la competició. Les de Bernat Canut han superat el Kutxabank Araski per 68 a 81, en un partit molt lluitat fora de casa.

Les urgellenques s’han imposat al marcador només començar el partit, seguint els passos d’Irati Etxarri que ampliava la diferència de punts considerablement. Tot i que les basques han intentat reaccionar, l’encert d’Etxarri i els tripes de Laia Raventós i Paula Strautmane han tancat la primera part amb un resultat de 32 a 47.

La segona part ha estat més igualada amb una demostració de gran nivell físic per part dels dos equips. Tot i la resposta del Kutxabank Araski que ha reduit distàncies al marcador, les de Canut han mantingut el nivell i Laura Peña ha sentenciat l’enfrontament amb dos triples en els últims minuts.

Les urgellenques, que segueixen imbatibles a la Lliga, rebran al Palau d’Esports aquest dissabte que ve, un dels equips més destacats de la competició, l’Spar Girona.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU

Notícies del Pirineu