El retorn de la Fira de Sant Ermengol supera les expectatives de l’ajuntament amb el retorn de l’esdeveniment amb una alta afluència de públic i un bon nivell de vendes. Alguns dels formatgers participants a la Fira de Formatges Artesans han tancat la parada abans que acabés la fira perquè ja havien venut tot el producte.

La Fira ha comptat amb un total de 177 parades, distribuides per diferents punts de la Seu on s’hi ha trobat punts ambulants d’alimentació, mostra d’artesans i productes de km 0 i ecològics.

La 27ª edició de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, que enguany s’ha ubicat en casetes al Camí Ral de Cerdanya, ha tingut una molt bona valoració. Tot i això, el consistori ha remarcat que s’enviarà una enquesta als participants perquè donin la seva opinió.

La única activitat que s’ha realitzat en un recinte cobert, ha estat l’Aula de Tast, que ha omplert totes les places disponibles, i el Concurs de Formatges que enguany ha premiat com a millor formatge el Blau de Jutglar de Formatges Reixagó.

Parlen al vídeo: JOAN IGNASI ELENA, CONSELLER INTERIOR GENERALITAT CATALUNYA - FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE

Notícies del Pirineu