El Cadí La Seu disputarà aquest dissabte la cinquena jornada de Lliga contra el Kutxabank Araski. Les de Canut es desplacen fins a Vitoria-Gasteiz per buscar una nova victòria que les permeti seguir líders a la classificació. Tot i la baixa de Karline Pilabere, que ha decidit rescindir el seu contracte amb el club, Canut creu que l’equip arriba en bona forma física i anímica.

El partit, que es preveu complicat, obligarà les blanc-i-blaves a mantenir un alt nivell de duresa i exigència fins l’últim minut. Un dels punts clau perquè les urgellenques s’emportin el matx serà controlar el rebot.

Les d’Àlava, liderades per Madelen Urieta, sumen tres victòries a la competició. Canut destaca que l’equip està format per bones jugadores en totes les posicions, amb un bon joc tant interior com exterior.

El Cadí La Seu busca la cinquena victòria consecutiva al poliesportiu Mendizorrotza, aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU

Notícies del Pirineu