Aquests alumnes de 2n d'ESO de l'INS Pere Borrell de Puigcerdà participen en unes jornades de convivència a la casa de Colònies Ridolaina, a Bellver de Cerdanya. Durant dos dies fan activitats per cohesionar el grup, fomentar el treball en equip, millorar la convivència i aprendre a gestionar les emocions. És la primera vegada que el centre educatiu organitza unes colònies així a principi de curs i un dels motius per fer-ho ha estat la pandèmia.

Així, doncs, dijous i divendres comparteixen activitats en grup i les tasques del dia, com posar la taula o ordenar l'habitació. Tot en un entorn tranquil, allunyat de les aules.

Si bé s'han fet esforços perquè el cost de l'estada no fos un impediment per a les famílies, alguns alumnes han preferit no assistir. En aquests casos, des de l'institut els han preparat activitats semblants que poden fer a Puigcerdà.

Els que sí han vingut a les colònies, els ha agradat la iniciativa.

Al llarg de l'octubre i el novembre, uns 300 nois i noies de l'INS Pere Borell, des de 1r d'ESO fins a Batxillerat, participaran a les colònies a Ridolaina.

Des del centre confien en mantenir la iniciativa en els propers cursos.

Parlen al vídeo: CLÀUDIA SALA, ORIENTADORA EDUCATIVA INS PERE BORRELL PUIGCERDÀ - YOSE MERINO, DIRECTORA CASA COLÒNIES RIDOLAINA - JORDI SÀNCHEZ, MONITOR - SOFIA - GABI - ABEL

Notícies del Pirineu