Compromisos molt difícils per als dos equips sènior del club contra els màxims aspirants als títols en joc. Els homes de Barnola i Hilario jugaran contra el Barça a casa seva, mentre que les dones de Kulikov rebran el Txuri Urdin.

L'equip masculí protagonitzarà un duel contra els rivals que els van prendre el títol de lliga la temporada passada. El Barça, que s’ha reforçat amb un suec i un alemany a la davantera, arrossega algunes baixes importants, però manté la base de joves jugadors, a més d’incorporar un altre porter de moltes garanties, Bruno González. Un equip amb molts efectius i molta qualitat en totes les seves línies.

El Puigcerdà segueix la seva adaptació a la nova situació. Amb una primera línia que està acumulant tots els punts i una segona que intenta ser important. Les nombroses baixes i les incorporacions de qualitat fan que encara sigui un conjunt en formació i que necessiti treballar més coralment per donar el màxim de les seves possibilitats. El defensa rus Mark Skutar ha arribat aquesta setmana i podrà jugar el seu primer partit. Un fitxatge esperat per reforçar la defensa cerdana.
El conjunt femení, per la seva banda, rebrà dissabte el Txuri Urdin. Les basques sumen 42 gols a favor i només 3 en contra en 3 partits. Un equip que ja va lluitar pel darrer títol lde lliga i que amb les incorporacions de qualitat ara mateix semblen les rivals a batre de forma indiscutible.

El Puigcerdà haurà d’encomanar-se a la seva bona capacitat defensiva per posar problemes al Txuri Urdin.El grup femení serà més nombrós en aquesta ocasió.

Notícies del Pirineu