El Pallars Jussà vol que el màxim nombre de turisme que hi arriba ho faci de forma sostenible. És per això que aquest dijous ha organitzat una sessió de presentació de bones pràctiques que es realitzen en altres destinacions en aquest àmbit. Organitzada pel Consell Comarcal del Pallars Jussà, l’activitat s’ha dirigit a responsables i professionals de l’àmbit turístic, a qui s’han presentat diverses iniciatives d’èxit en l’àmbit de la mobilitat sostenible.

Entre els exemples que s’han presentat hi ha un projecte transfronterer entre Castella i Lleó i Portugal per promoure l’accés sostenible a parcs naturals o l’experiència d’uns allotjaments turístics del Berguedà i l’Anoia, allunyats dels principals nuclis urbans, que també han apostat per aquest model a l’hora de rebre als clients.

Parlen al vídeo: RAMON IGLESIAS, TÈCNIC TURISME PALLARS JUSSÀ - JOSEP CAPELLÀ, CONSULTOR EMPRESA DECABA

Notícies del Pirineu