La Casa del Parc d’Espot acull des d’aquest dimecres i fins divendres la dotzena edició de les Jornades sobre recerca al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. La trobada es fa cada dos anys i en aquesta ocasió s’hi presenten una trentena d’investigacions. Des del parc han indicat que jornades com aquestes permeten que científics d’àmbits diversos interactuïn i puguin sorgir nous coneixements.

Un dels objectius d’enguany és fer visible la relació entre el Parc Nacional i el seu entorn humà.

A banda, al llarg d’aquests dies també hi haurà diverses sortides de camp, on es donarà a conèixer aquesta recerca més humanística. Llebot també ha remarcat que el fet que s’hagin fet ja 12 jornades com aquestes indica que al parc s’hi fa una recerca de qualitat. En aquest sentit, ha apuntat que l’objectiu és difondre-la més a nivell internacional.

Parlen al vídeo: JOSEP ENRIC LLEBOT, PRESIDENT PATRONAT P.N. AIGÜESTORTES I ESTANY DE SANT MAURICI

Notícies del Pirineu