L'ajuntament de Puigcerdà ja ha publicat les bases reguladores del Premi Literari Vila de Puigcerdà i del concurs Imatges de Puigcerdà.

Pel que fa al concurs literari, els treballs que participin han de ser inèdits, escrits en català i que no hagin estat guardonats en cap altre concurs. L’objectiu és fomentar els valors literaris, promoure el llenguatge escrit i la llengua catalana com a mitjà de creació i comunicació entre la població. I també incrementar l’interès de la ciutadania juvenil en la creació de contingut literari.

Els autors tindran 15 dies per presentar les obres a través d’un tràmit específic que es trobarà a la Seu Electrònica de l’ajuntament de Puigcerdà.

Com sempre els textos guardonats es publicaran en un llibre, que es presentarà per Sant Jordi.

Pel que fa al concurs fotogràfic, les imatges hauran de ser inèdites i fetes a Puigcerdà. L’objectiu del concurs és donar a conèixer el municipi alhora que també es vol estimular la creació artística, promoure el patrimoni històric, cultural, arquitectònic i natural de la Vila i fomentar la creació fotogràfica juvenil.

Les imatges s’hauran de presentar en format jpg. Un cop oberta la convocatòria mitjançant un tràmit específic que estarà disponible a la seu electrònica de l’Ajuntament de Puigcerdà.

Notícies del Pirineu