‘Viatge a la memòria’ és el nou programa que s’estrena aquest dijous a Pirineus TV. Aquesta nova proposta presenta 12 elements del patrimoni cultural de l’Alt Pirineu situats a l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l’Alt Urgell i la Cerdanya.

El programa, presentat per Isidre Domenjó, vol contribuïr a donar visibilitat als tresors de la cultura del Pirineu, a través d’elements que s’han recuperat, dignificat i exposat al públic com a motor de desenvolupament sócio-econòmic del territori.
En aquestes 12 entregues de ‘Viatge a la memòria’ els protagonistes seran les mateixes persones que treballen i gestionen els elements materials i immaterials dels quals tractarà el programa.

Entre altres temes es parlarà dels dinosaures als Pirineus, el Parc dels búnquers de Montellà, el romànic de la Vall de Boí, les falles i els raiers.

Aquest dijous, a les 21.00h de la nit, arriba la primera entrega del programa amb Cristina Castellà, la directora del Centre del Romànic de la Vall de Boí.

Parlen al vídeo: ISIDRE DOMENJÓ, PRESENTADOR

Notícies del Pirineu