L'ajuntament de Puigcerdà ha renovat la seva identitat visual per tal d'adaptar-la al món digital i millorar la comunicació amb la ciutadania. La nova imatge compta amb diferents elements, com ara l'adaptació de l'escut de la vila (que data del 1298), el color -molt present en edificis del municipi- i la tipografia.

La nova identitat visual segueix, doncs, la línia d'altres institucions com ara les diputacions o els ajuntaments de Barcelona o Manresa.

El símbol serà la imatge de representació habitual de l'ajuntament de Puigcerdà que s'aplicarà a les seves múltiples activitats de comunicació quotidianes, com ara la papereria, pòsters, anuncis, mobiliari urbà o senyalització. El canvi, però, es farà de manera progressiva, excepte en l'àmbit digital.

Per tal que ens locals, institucions, entitats els veïns i veïnes en general puguis utilitzar la nova marca de l'ajuntament i aplicar-la correctament, s'ha creat un manual de marca de 150 pàgines que es pot consultar a la web del consistori. En aquest espai també es pot descarregar el nou logotip en les seves diferents versions.

A banda d'aquest símbol més institucional, s'ha dissenyat un logotip més proper, que s'utilitzarà en actes culturals i festius.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ - IBON CASTILLO, DISSENYADOR GRÀFIC - ÀLEX RUBIO, REGIDOR NOVES TECNOLOGIES PUIGCERDÀ

Notícies del Pirineu