El Vall de Boí Trek Festival ha clos aquest pont del Pilar la temporada 2021 dels Festivals de Senderisme del Pirineu. Aquest ha estat l’últim d’aquests festivals, organitzats a cadascuna de les comarques pirinenques. A banda de les excursions a la muntanya, un any més el Vall de Boí Trek Festival ha inclòs sortides de caire patrimonial, per tal de conèixer elements d’interès com ara el romànic.

Degut a la gran afluència de visitants a la vall aquests dies festius, totes les activitats programades han fet el ple.

A banda, des del Centre del Romànic han aprofitat que recentment s’han celebrat les Jornades Europees del Patrimoni per organitzar uns altres activitats, com ara una visita nocturna a Sant Climent de Taüll.

Parlen al vídeo: CRISTINA CASTELLÀ, RESPONSABLE CENTRE ROMÀNIC VALL DE BOÍ

Notícies del Pirineu