La primera edició de la Vertical Urgellet, la nova cursa en modalitat de quilòmetre vertical arriba aquest diumenge, 17 d’octubre. La proposta ha estat organitzada per l’Àrea del Servei d’Esports de l’ajuntament de la Seu d’Urgell.

El recorregut, de 6 quilòmetres i 800 metres de desnivell positiu, comença al Palau d’Esports de la Seu i finalitza al Roc de la Guàrdia del municipi de Valls de Valira. L’últim tram de la cursa es podria modificar per evitar creuament de participants i descongestionar el traçat.

Segons el nombre d’inscrits, l’organització valorarà que la sortida sigui de manera individual i esglaonada per facilitar el manteniment de la distància de seguretat i evitar aglomeraments als primers trams de corriol. La celebració de la cursa tindrà lloc aquest diumenge, coincidint amb la Fira de Sant Ermengol a la Seu.

La inscripció a la Vertical Urgellet té un cost de 15 euros i es pot realitzar a través de la pàgina web de l’ajuntament de la Seu. El termini acaba aquest dijous a la nit.

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR ESPORTS

Notícies del Pirineu