Gastronomia i art s’uneixen a la Seu d’Urgell en una exposició d’Ignasi Carbonell a l’espai de MosiCopa. L’artista urgellenca ha omplert les parets de l’espai gastronòmic de pintures acríliques i dibuix fet amb plomí, tot i que en aquesta ocasió les obres també han estat elaborades amb aquarel·la.

En les obres exposades a l’espai, l’artista inspirat pels paisatges dels voltants de la Seu d’Urgell, afegeix tradicions i costums que s’estan perdent actualment del món de la pagesia. En les pintures es poden observar personatges recollint herba o portant bales de palla, imatges que costa trobar avui en dia.

El restaurant, situat al carrer Comtat d’Urgell, número 6, ofereix una combinació de tapes i menjar japonés, que segons l’artista crea un ambient que convida a la conversa i complementa l’exposició unint gastronomia i art.

L’exposició estarà disponible fins a finals d’any a l’espai gastronòmic MosiCopa.

Parlen al vídeo: IGNASI CARBONELL, PINTOR

Notícies del Pirineu