Els homes de Barnola i Hilario han aconseguit emportar-se la victòria de la pista del Jaca als penals, després de 18 llançaments. Un triomf important per sumar dos punts i col·locar-se líders provisionals de la classificació.
El primer període va començar amb un joc amb alternatives en el que els groc i negres no van desaprofitar les superioritats. Dos gols en power play, el primer de Marc Paul d’slap i el segon de McGovern. El Jaca no va afluixar i en una superioritat va anotar el primer.

Només començar la segona part, el Puigcerdà va marcar un gol ràpid, obra de Granell. Els aragonesos sumaven el seu segon, però la diferència de dos gols va continuar després del gol de Costa. Amb el 2-4 s’acabava el segon període.

Ja al tercer temps, el Jaca es va col·locar només un per sota i quan només faltaven 5 min per acabar, els aragonesos van anotar dos gols per posar-se per sobre i deixar tocats moralment a un Puigcerdà que havia manat durant tot el partit. Però novament Granell sortia al rescat i empatava a 5. Després de la pròrroga, els equips van arribar als penals, on finalment el Puigcerdà va ser superior. Marcador final 5-6.

Notícies del Pirineu