Bellver de Cerdanya ha acollit aquest cap de setmana la 47a Fira Ramadera. Un centenar de caps de bestiar s'han aplegat al recinte firal, alguns dels quals per participar diumenge al concurs morfològic de vaca Bruna i de cavall pirinenc català. Enguany els ramaders de vaca frisona no hi han estat presents.

A banda de la vessat ramadera, la fira també ha comptat amb parades multisectorials que s'han distribuït a la zona del Parc Central. Han estat força concorregudes durant el cap de setmana.

A banda de la vessant més ramadera, l'ajuntament ha programat altres activitats al llarg del cap de setmana i fins dilluns, com ara presentacions literàries, teatre o l'espectacle 'Mort de riure' de Los Galindos, a més d'inflables, foodtrucks i una exposició de tractors antics.

Parlen al vídeo: LAIA SERRA, REGIDORA AGRICULTURA BELLVER CERDANYA

Notícies del Pirineu