Diverses comarques de l’Alt Pirineu han commemorat aquest diumenge el Dia Mundial de la Salut Mental. A Tremp, la Taula de la Salut Mental del Pallars Jussà ha organitzat un acte a l’Espai Cultural la Lira. Flors Moreno, membre de l’entitat i familiar d’una persona amb una problemàtica lligada a la salut mental, ha estat l’encarregada de llegir el manifest. Finalment, s’ha projectat el curtmetratge ‘El desequilibri perfecte’, produït per la Federació Salut Mental Catalunya.

Per la seva banda, la Taula de Salut Mental de l’Alt Urgell també ha realitzat un seguit d’activitats, en aquest cas a Oliana. A l’Alta Ribagorça, mentrestant, les accions es desenvoluparan al llarg dels pròxims dies. Aquest dimecres es llegirà un manifest al Consell Comarcal i al llarg dels pròxims dies es pintarà un mural per mirar de trencar prejudicis, es destacaran llibres sobre la matèria a la biblioteca del Pont de Suert i es realitzaran diversos tallers adreçats a joves.

Parlen al vídeo: CARME CASTELLS, MEMBRE TAULA SALUT MENTAL PALLARS JUSSÀ

Notícies del Pirineu