La Ribagorça i els metges que el van tractar han volgut homenatjar al cantant Pau Donés, que va morir el juny de l’any passat després de molt de temps lluitant contra el càncer. L’ànima de Jarabe de Palo tenia les arrels al poble de Montanui, a tocar de Vilaller, i és en aquest indret on s’hi ha col·locat aquesta placa i aquesta estàtua, realitzada per l’artista cubà Rafael Arzuaga, i per l’escultor ribagorçà Txordi Ricart. Durant l’acte, han parlat molts dels metges dels hospitals que el van tractar, principalment els de la Vall d’Hebron, el Moisès Broggi i també l’Espitau Val d’Aran

Durant l’acte també s’han interpretat diverses cançons composades per Pau Donés i hi ha hagut parlaments d’alguns familiars del cantant.

Parlen al vídeo: JOSEP TABERNERO,  CAP SERVEI ONCOLOGIA VALL D’HEBRON - SISCO MARANGES, INFERMER ATENCIÓ PRIMÀRIA ARAN SALUT

Notícies del Pirineu