L'equip masculí del CG Puigcerdà s'enfronta aquest cap de setmana al Jaca a la seva pista, que estrena entrenador, el danès Morten Kjolby. Un equip molt jove però amb molt talent, format per jugadors de la pedrera amb la incorporació del porter madrileny Raúl Barbo, un dels millors porters del panorama nacional.

Així, doncs, no serà un partit fàcil per als cerdans, que en les darreres temporades han tingut moltes dificultats per emportar-se els punts de la pista del rival històric.

El Puigcerdà comptarà pràcticament amb els mateixos homes que van guanyar a Huarte, encara a l’espera d’incorporar un defensa rus i recuperar algun jugador que no ha començat la temporada. L'equip no ha pogut entrenar a casa aquests dies degut a la no disponibilitat de la pista per la celebració del campionat internacional de cúrling. Els entrenaments s’han fet a Font Romeu i Andorra per intentar fer una bona preparació.

Dissabte s'espera un partit igualat en el que les superioritats poden ser clau.

En categoria femenina no hi haurà jornada ja que la selecció espanyola femenina està a Itàlia jugant el preolímpic. Entre les seleccionades hi ha la portera del CG Puigcerdà, Carolina Moreno i també la defensa Bridget O’Hare.

Notícies del Pirineu