El Consell Comarcal de Cerdanya ofereix tres places laborals, que s'emmarquen dins el projecte per pal·liar els efectes de la Covid-19 en el mercat de treball derivats del tancament perimetral de la comarca del passat mes de desembre. Concretament, l'ens cerdà busca un enginyer-a forestal, agrònom o camins, una persona de cap de brigada i una dinamitzadora de comerç.

Paral·lelament, el Consell Comarcal també cerca, mitjançant concurs públic, una empresa que s'encarregui de dinamitzar les empreses de la zona i de buscar sinergies entre elles.

Recordem que al febrer, el llavors conseller de Treball Afers socials i Famílies, Chakir el Homrani, va anunciar a Puigcerdà un paquet d'ajudes d'uns 280.000 per a polítiques actives d'ocupació a les comarca. Una part d'aquest ajut servirà ara per contractar aquestes tres persones i posar en marxa el projecte de dinamització empresarial.

La durada dels contractes serà de 12 mesos. Aquells interessats han de ser demandant d'ocupació no ocupats actualment i, si volen accedir a la feina, han d'enviar el seu CV a feina@cerdanya.org

Parlen al vídeo: CAROL NABAU, GERENT CONSELL COMARCAL CERDANYA

Notícies del Pirineu