El Centre de Formació d’Adults de la Seu d’Urgell inaugura el curs 2021-2022, en un acte a la Sala Sant Domènec. Més de 300 alumnes duran a terme formació instrumental, cursos de llengües, preparacions per proves d’accés a cicles formatius i suport dels cursos a distància de l’Institut Obert de Catalunya.

L’acte inaugural ha comptat amb una xerrada de la professora de L’Escola Rural Ridolaina de Montellà, Núria Burgada, sota el títol ‘La Terra no ens necessita, nosaltres a ella, sí’. La proposta ha anat a càrrec de la Kilian Jornet Foundation, impulsada per l’esportista Kilian Jornet, que té com a objectiu la preservació de la muntanya i el seu entorn.

Durant la conferència, Burgada ha explicat petits canvis que es poden fer en la vida quotidiana com comprar en empreses èticament responsables o prioritzar els comerços locals.

La Fundació realitza tasques per preservar àrees naturals vulnerables a través d’accions directes, de la conscienciació i l’educació i la recerca.

Parlen al vídeo: MARTA EDO, DIRECTORA CFA LA SEU - NÚRIA BURGADA, PROFESSORA JUBILADA ESCOLA RURAL RIDOLAINA

Notícies del Pirineu