El Cadí La Seu arriba a la quarta jornada de la Lliga Femenina com a líder provisional de la competició. Les urgellenques reben el Durán Maquinaria Ensino al Palau d’Esports, on es viurà el retorn de l’excapitana Georgina Bahí.

Les de Miguel Ángel Ortega arriben a la Seu després d’haver-se classificat per disputar la Eurocup Women i amb una victòria en l’últim partit de lliga contra el Leganés. Les jugadores destacades en aquesta darrera trobada han estat Helena Oma i Laura Aliaga que han anotat 32 punts entre les dues.

Les blanc-i-blaves arriben al matx contra les gallegues amb tres victòries consecutives en aquest inici de competició. Irati Etxarri és el nom més destacat de la Lliga, amb un paper fonamental en les victòries del Cadí La Seu. Controlar el rebot serà una de les claus del partit segons l’entrenador, Bernat Canut.

Aquesta setmana de descans l’equip ha treballat els punts febles en defensa. Canut assegura que les jugadores necessiten entrenaments constants sense partits per incrementar el nivell físic.
La quarta jornada de la Lliga, entre el Cadí La Seu i el Durán Maquinaria Ensino, tindrà lloc aquest dissabte a les 19.30h. El partit es podrà seguir en directe per Pirineus TV.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU

Notícies del Pirineu