L’ajuntament d’Oliana engega una campanya per incentivar el comerç local, enfocada a aquells negocis que durant la pandèmia van haver d’aturar l’activitat. Sota el títol ‘Reactivem Oliana’ el consistori ofereix 4 tíquets de compra per valor de 20 euros en total, però els veïns els adquireixen per la meitat del preu.

En la iniciativa hi participen una vintena d’empreses locals, des de perruqueries, hostals, bars, botigues de roba, estètiques i llibreries. Els comerços adherits a la campanya s’identifiquen amb un cartell a la porta.

Aquests vals de compra es podran utilitzar entre l’11 d’octubre i el 30 de novembre. El consistori preveu que aquesta acció suposarà que 28.000 euros s’inverteixin en el teixit comercial d’Oliana.

Els vals de compra, només disponibles per persones empadronades al municipi, es poden anar a buscar a l’ajuntament fins aquest divendres, de 10h a 14h i de 18h a 20h i dissabte de 10h a 14h.

Parlen al vídeo: CARME LOSTAO, ALCALDESSA OLIANA

Notícies del Pirineu