El telefèric de Capdella va cloure fa pocs dies, a finals de setembre, la temporada 2021. Enguany el giny ha pogut estar en servei els tres mesos habituals, juliol, agost i setembre, a diferència de l’any passat, quan una averia el va mantenir tancat mitja temporada. La principal novetat d’aquest estiu ha estat l’admissió de gossos, un fet que ha repercutit en un increment de visitants.

Enguany s’ha canviat el sistema de comptatge i això fa que encara no es tinguin les xifres definitives de visitants. Tot i això, des de l’Ajuntament de la Torre de Cadpella avancen que aquestes han estat superiors a les de l’estiu del 2019, l’últim abans de la pandèmia. Endesa cedeix l’ús del telefèric a l’Ajuntament durant els mesos de juliol, agost i setembre per tal que en pugui fer un ús turístic. El principal atractiu és que permet pujar des de l’estany de Sallente fins a l’estany Gento i accedir de forma fàcil al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA DALMAU, ALCALDE DE LA TORRE DE CAPDELLA

Notícies del Pirineu