Bellver de Cerdanya es prepara per acollir aquest cap de setmana la 47a Fira Ramadera, després que l'any passat es suspengués per la situació sanitària. El plat fort serà diumenge al matí, quan tindrà lloc el concurs morfològic de vaca Bruna i frisona i de cavall Pirinenc Català. Una fira que acostuma a reunir més de cent caps de bestiar.

El lliurament de premis del concurs de bestiar, així com el de cartells tindrà lloc al mateix recinte firal a dos quarts de dues.
A banda de la vessant més ramadera, l'ajuntament ha programat altres activitats al llarg del cap de setmana i fins dilluns. Divendres a la tarda es presentarà al Centre Cívic Escoles Velles el llibre ‘Sentiments amagats de la gent de Cerdanya’, de Gabriel Lupiàñez López. Després, tindrà lloc l'obra de teatre 'Sospitós habitual', a càrrec de la companyia Paranys, de Manresa. Pel que fa al dissabte, a la s'ha programat l'espectacle de Los Galindos: Mort De Riure, adreçat a un públic adult. Ja dilluns, hi haurà una exposició i passejada de tractors antics.

A més, al cap de setmana hi haurà la fira multisectorial als carrers del voltant del Parc Central, exposició de dibuixos de la fira ramadera, inflables i foodtrucks.

Notícies del Pirineu