Actuació d'urgència al mur de contenció de la carretera dels Pujols, un dels principals accessos a Prullans. El pas del temps i el gel de l'hivern l'havien fet malbé i, per tant, calia refer-lo per evitar accidents. Les obres, finançades a mitges entre la Diputació de Lleida i el Departament de la Presidència de la Generalitat, consisteixen en aixecar un nou mur de formigó d'uns 30 metres de llargada i 4 d'alçada.

A més, també s'ha refet un tram del mur del carrer del Riu, que s'havia esfondrat. Les dues actuacions han tingut un cost d'uns 40.000 euros que, com hem dit, no han suposat pràcticament cap despesa per a l'ajuntament de Prullans.

Els treballs van començar fa dues setmanes i s'enllestiran en els propers dies.

Mentre duren les obres, els vehicles no poden circular per aquesta carretera però poden utilitzar l'altre accés principal al nucli urbà.

Parlen al vídeo: ALBERT MAURELL, ALCALDE DE PRULLANS

Notícies del Pirineu