Després de l'aturada de l'any passat, aquest cap de setmana torna el Trofeu Internacional de cúrling Vila de Puigcerdà. Serà la 15a edició del torneig i comptarà amb la participació d'una vintena d'equips provinents de França, Eslovènia, Suïssa, Itàlia, Andorra, Estats Units, Aragó, Euskadi i
Catalunya.

El Cúrling Puigcerdà Pànxing organitza aquesta competició que, com és habitual, es desenvolupa a la pista de gel del Club Poliesportiu puigcerdanenc.

La prova començarà divendres al vespre i es desenvolupa al llarg del cap de setmana, en diferents rondes de partits, fins al diumenge dia 10, a primera hora de la tarda, que serà quan es jugarà la final. A més de la vessant esportiva, durant el “bonspiel” (que és com s’anomena aquest tipus de competició en el món del cúrling), també s’han organitzat diversos esdeveniments de caràcter
social per a tots els participants.

El Trofeu Internacional de cúrling Vila de Puigcerdà és ja un referent i una de les proves més importants d’aquest esport al sud d’Europa.

Amb aquesta prova, el Cúrling Puigcerdà Pànxing donarà el tret de sortida a una nova temporada.

Notícies del Pirineu