L’Ajuntament de Tremp instal·larà una nova torre de telecomunicacions a la Terreta per tal de garantir l’accés a internet d’alta velocitat a tots els seus nuclis. Concretament, el nou aparell permetrà l’arribada de la fibra òptica per via aèria, mitjançant radioenllaços. La infraestructura tindrà un cost de 18.000 euros i s’instal·larà prop del Castellet, per tal de donar cobertura a tots els pobles de la zona.

La Terreta forma part de l’extens municipi de Tremp però queda molt allunyada de la capital, en estar abocada totalment a la Noguera Ribagorçana i a la Ribagorça aragonesa. Això, sumat a la baixa densitat de població i a la seva dispersió han fet que històricament hagi estat complicat garantir-hi uns serveis bàsics de qualitat.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP

Notícies del Pirineu