La cursa de muntanya La Foranca que forma part del Circuit Fer 2021, ha tingut més de 150 inscrits que s’han agrupat a la plaça d’Alàs on ha tingut lloc la recollida de dorsals i la sortida.

Els participants han pogut escollir dos recorreguts, segons els quilòmetres. La cursa de 12 km ha tingut com a vencedors masculins a Lluís Salcedo, seguit de Joan Ramon Torruella i Manu Garcia. En femení han pujat al podi Alba Perdiguero, Judit Inglès i Laura Matas.

Pel que fa a la carrera llarga, de 21 km, el guanyador absolut ha estat Jordi Gállego, a només uns minuts de Xavier Hernan i Xavier Solsona. El millor temps en el podi femení ha estat per Mireia Monistrol, seguida per Ainhoa Armendariz i Georgina Carmaniu.

El recorregut de la cursa passa per camins recuperats del terme d’Alàs i Cerc.

Les inscripcions per a la pròxima cita del Cadí Circuit Fer ja estan obertes, la primera edició de la Vertical Urgellet tindrà lloc el diumenge, 17 d’octubre.

Parlen al vídeo: MARC SEGARRA, ORGANITZADOR LA FORANCA

Notícies del Pirineu