La Biblioteca de Sant Agustí tanca l’espai provisional del Centre Cívic El Passeig i comença a fer els preparatius per instal·lar-se a l’edifici reformat. Una vegada finalitzin les obres, durant aquest mes d’octubre, es traslladarà tota la documentació emmagatzemada en gairebé 2.000 caixes.

El nou edifici de Sant Agustí comptarà amb la renovació de la planta baixa, nous espais d’ordenadors i de lectura. La segona planta tindrà una àrea infantil, enfocada a nadons i la tercera planta s’amplia amb dues noves sales de treball en grup, orientades a joves. Pel que fa a la sala polivalent també s’adapta a les noves necessitats dels usuaris i comptarà amb pantalla i projectors per acollir activitats de difusió de la lectura i la cultura.

L’ajuntament de la Seu i el personal de les instal·lacions treballen per modificar els horaris d’obertura, ja que actualment només es fa matí o tarda.

D’altra banda, el grup de Compromís X la Seu ha recordat al ple del consistori que el nou horari de la biblioteca s’ha d’adaptar a les necessitats dels usuaris.

Les noves instal·lacions de la biblioteca, que obriran al públic a finals d’any, segons les previsions, han tingut un cost de 426 mil euros.

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR CULTURA - CARLOTA VALLS, COMPROMÍS X LA SEU

Notícies del Pirineu