Un total de dotze propostes han passat a la fase final dels pressupostos participatius de l’Ajuntament de la Vall de Boí. En una primera fase se’n van recollir 207, de les quals només 37 es van considerar tècnicament viables. D’aquestes, la mateixa població n’ha acabat escollint 12, la majoria de les quals vinculades amb l’escola.

Des de l’Ajuntament es mostren molt satisfets amb el nivell de participació de la població.

Ara, els serveis tècnics de l’Ajuntament quantificaran cada un d’aquests 12 projectes. Durant els mesos de novembre i desembre tots els empadronats majors de 15 anys podran votar ja sigui en línia o presencialment. En total, l’Ajuntament destinarà 40.000 euros a la inversió que triïn els ciutadans.

Parlen al vídeo: NIL MONSÓ, REGIDOR DE LA VALL DE BOÍ

Notícies del Pirineu