En el ple d’aquest dilluns també ha pres l’acte de regidor Josep Maria Puigarnau, de Junts per Tremp. D’aquesta manera ha culminat el procés de substitució de la fins fa poques setmanes primera tinent d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica, Anna Ritz. Puigarnau, de fet, ha passat a ocupar aquests mateixos càrrecs.

El primer gran esdeveniment que gestionarà Puigarnau com a regidor de Promoció Econòmica serà la Fira del Codony, que el 30 d’octubre celebrarà el 20è aniversari.

Per commemorar aquests 20 anys s’ha creat un programa especial amb activitats per a tots els públics. Així, es recupera el concurs d’allioli de codony i també hi haurà tallers, demostracions gastronòmiques, un escape room o un concert. A més hi haurà una seixantena de parades d’artesania i productes agroalimentaris instal·lades entre la plaça Capdevila i la del Mercadal.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA PUIGARNAU, PRIMER TINENT D’ALCALDE DE TREMP

Notícies del Pirineu