Els tíquets per a l’aula de tast de la Fira de Sant Ermengol ja es poden reservar a través de la pàgina web de l’esdeveniment. Aquesta activitat, que serà una de les úniques a realitzar-se en un espai tancat, tindrà lloc a partir de divendres a la tarda a la Sala Polivalent.

Les propostes començaran divendres, 15 d’octubre, amb una taula rodona, en la qual s’hi presentarà l’Associació de Pastors i Pastores formatgers dels Països Catalans. Seguidament es farà l’entrega del premi Amic Formatge 2021, otorgat a Eugeni Celery.
La fira, que enguany es celebra a l’exterior, no recuperarà les degustacions a les quaranta formatgeries participants. Tot i això, l’ajuntament ha previst l’entrega d’informació sobre diferents tastos guiats.

Durant el cap de setmana es celebrarà la vint-i-setena edició del Concurs de Formatges Artesans del Pirineu, que enguany decidirà el millor formatge amb la participació d’un jurat infantil. L’entrega de premis serà dissabte davant el Palau d’Esports.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, VICEALCALDE LA SEU D’URGELL - MIREIA FONT, TINENT ALCALDE LA SEU D’URGELL

Notícies del Pirineu