El poliesportiu de Puigcerdà ha acollit aquest dilluns la 9a edició de la Fira del Treball. Aquesta, ha comptat amb 23 empreses i, per primer cop, ha crescut el nombre d'empreses del sector industrial i ha baixat les relacionades amb les activitats turístiques.

En aquest sentit, des del Consell Comarcal es plantegen oferir als joves més formació relacionada amb oficis, per tal que puguin accedir a aquests llocs de feina.

Que hagi crescut el nombre d'ofertes de feina és un bon indicador, tot i que hi ha perfils laborals encara poc presents a la comarca.

Com sempre, la Fira del Treball pretén posar en contacte les empreses que busquen personal amb persones que cerquen feina. Un dels avantatges d'organitzar una jornada d'aquestes característiques és que en un únic matí es poden fer diverses entrevistes cara a cara i entregar el CV en mà.

Entre la setantena de persones que s'hi han apropat per buscar un lloc de feina hi ha també nous residents.

La Fira del Treball està impulsada des del Consell Comarcal de Cerdanya, el Consorci Alt Urgell- Cerdanya, l'Oficina Jove i l'Ateneu Cooperatiu. S'emmarca dins la 4a Jornada d'Ocupació i Emprenedoria la qual, a més de la fira laboral, també ha ofert diferents tallers.

Parlen al vídeo: CAROL NABAU, GERENT CONSELL COMARCAL CERDANYA - CRISTINA PRAT, TÈCNICA CONSORCI ALT URGELL CERDANYA - CLÀUDIA LAMBIES, DEMANDANT D'OCUPACIÓ - PAU GARCIA, DEMANDANT D'OCUPACIÓ

Notícies del Pirineu