L'empresariat de Cerdanya també vol conèixer els detalls de la candidatura per acollir els Jocs Olímpics d'Hivern del 2030 al Pirineu. La patronal ha emès un comunicat després de reunir-se amb la Consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, el passat 23 de setembre, durant la seva visita a la comarca.

Segons explica, l'empresariat cerdà va manifestar a la Consellera el seu interès per la celebració dels
jocs, però sobretot va expressar la necessitat de conèixer els detalls del projecte i de poder ser-hi part actora en la definició i gestió del projecte a Cerdanya.

En el marc de la trobada, la consellera es va comprometre, diu el comunicat, a mantenir el contacte directe amb l'Empresariat de la comarca i a garantir un diàleg àgil entre Govern i territori per poder
treballar la candidatura.

Recordem que la patronal cerdana està formada per 135 empreses, entre les que hi formen part les estacions d'esquí de La Molina i Masella, a més d'altres empreses amb un pes important en l'economia de la zona, com són les d'activitats vinculades al turisme.

Notícies del Pirineu