Divuit joves d'entre 12 i 16 anys han participat aquest cap de setmana a unes colònies a Bellver de Cerdanya anomenades 'Tastets Culturals'. Es tracta d'una proposta impulsada des de l'oficina Jove de Cerdanya, la qual té per objectiu oferir als nois i noies un cap de setmana d'activitats culturals, com ara tallers de castells, de cant o de menjar saludable.

Així doncs, des de divendres i fins diumenge els joves han fet l'estada a la casa de colònies Ridolaina i han participat a les propostes culturals, al mateix temps que han conviscut i fet amistats.

La rebuda ha estat molt bona i els participants s'han mostrat motivats, especialment després de totes les restriccions derivades de la covid. Perquè les colònies fossin accessibles a tothom, el Consell Comarcal ha subvencionat bona part del seu cost.

La darrera proposat que s'emmarca també dins els 'Tastets Culturals' és la sortida a Barcelona per veure el musical Billy Elliot. Serà el proper 16 d'octubre i el preu de 15 euros inclou el transport i l'entrada.

Parlen al vídeo: GLÒRIA RIGOLA, TÈCNICA JOVENTUT CC CERDANYA

Notícies del Pirineu