Després d’haver hagut d’anul·lar l’edició del 2020 a causa de la pandèmia, la Pobleta de Bellveí ha acollit aquest cap de setmana una nova edició de la tradicional Fira Ramadera, que enguany ha comptat amb un centenar de caps de bestiar. Dissabte ha tingut lloc el Concurs Comarcal de Cavall Pirinenc Català i diumenge el Concurs de Vaca Bruna dels Pirineus.

Des de l’Ajuntament de la Torre de Capdella han destacat la importància que ha tingut tradicionalment aquesta fira i que encara té avui en dia.

Com cada any, el centre del poble ha acollit també nombroses parades d’artesania i productes locals, que han complementat l’apartat del bestiar. Cal remarcar que a més del concurs i la mostra ramadera, com a novetat enguany hi ha hagut una demostració de pastoreig amb gos d’atura.

Parlen al vídeo: SÍLVIA MONTANÉ, DIRECTORA DE LA FIRA DE LA POBLETA DE BELLVEÍ - JOSEP MARIA DALMAU, ALCALDE DE LA TORRE DE CAPDELLA - KIKO PORTA, REGIDOR RAMADERIA LA TORRE DE CAPDELLA

Notícies del Pirineu