Tercera victòria consecutiva del Cadí La Seu contra el Baxi Ferrol a terres gallegues que finalitza amb un resultat de 54 a 61 a favor de les de la Seu. L'equip ha aconseguit endur-se el partit en un enfrontament amb molts alts i baixos.

Les urgellenques han començat la primera part amb un bona defensa que ha posat les coses molt complicades a l'atac del Baxi Ferrol, i han agafat distància al marcador. Les de Lino Lopez, però, han reaccionat i han començat a liderar el partit, capgirant el marcador abans del descans tot i els triples d'Irati Etxarri.

La segona meitat del partit les urgellnques han aconseguit distanciar-se en el marcador i la primera part de l'últim tram del partit acaba amb deu punt d'avantatge per les de Canut. Tot i que el Baxi Ferrol seguia lluitant per emportar-se la victòria, les blanc-i-blaves han aconseguit sentenciar el partit i finalitzar 54 a 61.

El Cadí La Seu té una setmana per recuperar-se de l’inici de temporada i rebre el Duran Maquinaria Ensino al Palau d’Esports, en la tornada de l’excapitana Georgina Bahí.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU

Notícies del Pirineu