El cerdà Kilian Jornet ha tornat a proclamar-se guanyador de la prova reina de l'Ultra Pirineu. Jornet ha tornat a casa per disputar la cursa de trail running de 100 quilòmetres i 6600 m de desnivell i ho ha fet sent el primer en creuant la meta de Bagà, amb un temps de 10h i 24'.

Dues hores més tard, ha respirat la mateixa alegria Azara García que, en la seva primera participació a la Salomon Ultra Pirineu, s'ha fet amb el triomf després de 12h29'42" de cursa.

En una merescuda segona posició, Dmitry Mityaev, que continua escrivint la seva història en la Salomon Ultra Pirineu, ha entrat per l'arc de meta 13 minuts després de Jornet. La segona plaça en dones l'ha ocupat Gemma Arenas, amb un temps de 12h37'.

Milers de corredors i aficionats han gaudit d'una festa que va arrencar divendres a la nit amb un ball de frontals a la Molina Nit Pirineu KV® i que va continuar dissabte amb l'Ultra i la renovada Marató Pirineu de 42 km. Diumenge ha estat el torn de la Mitja Pirineu de 21km. Quatre proves amb sortida i meta a Bagà i que han transcorregut pel Parc Natural del Cadí-Moixeró.

Parlen al vídeo: KILIAN JORNET, GUANYADOR ULTRA PIRINEU 2021 - AZARA GARCIA, GUANYADORA ULTRA PIRINEU 2021

Notícies del Pirineu