Ismael Ventura i Naima Madler han estat els vencedors de la 4a edició de la Catalunya Bike Race, que s'ha disputat des de divendres i fins diumenge a Cerdanya, amb sortida i arribada a Puigcerdà. El sol dels primers recorreguts ha deixat pas a la pluja i al fang d'aquesta darrer dia de competició, marcat també pels problemes tècnics d'alguns participants i l'abandó per accident del líder a l'inici de la jornada, Cristofer Bosque. Ventura i Madler s'han mostrat satisfets en arribar a la meta, malgrat les dificultats de la prova.

Ha estat una cursa dura. Ho han fet molt bé, especialment a les baixades. Jo he intentat anar amb seguretat per no tenir una altra punxada però fent pressió a les pujades per assegurar-me estar al capdavant.

La prova, repartida en tres etapes, ha comptat amb la participació d'uns 500 ciclistes, que han rodat per Guils, Meranges, Bolvir o Alp. Han estat 172 quilòmetres amb 5.564 metros de desnivell acumulat.

L'amfitrió de la Catalunya Bike Race ha estat el puigcerdanenc Josep Antoni hermida, el qual ha fet un balanç molt positiu de l'edició d'enguany.

La Catalunya Bike Race posa punt i final a la temporada 2021 de les Bike Race, després de l'Andalusia o la Rioja Bike Race.

Parlen al vídeo: ISMAEL VENTURA, GUANYADOR - NAIMA MADLER, GUANYADORA - JOSEP ANTONI HERMIDA, ORGANITZADOR

Notícies del Pirineu