Els monstres ha estat la temàtica al voltant de la qual ha girat enguany el Festival de Literatures Infantils i Juvenils ‘Lo llumener’ de Sort. El Parc del Riuet i el carrer Major han estat els dos principals epicentres d’aquesta activitat, que enguany ha recuperat la normalitat després que l’any passat el mal temps i la pandèmia obliguessin a fer una versió força reduïda. Des de la tercera edició, els infants i joves de la comarca trien quin volen que sigui el tema central de Lo Llumener.

A banda de les diferents animacions, la tematització del carrer Major o les instal·lacions del Parc del Riuet, cada any es conviden editorials especialitzades en aquest tipus de literatura i enguany hi han assistit quatre.

Parlen al vídeo: SANDRA LOBÓN, ORGANITZADORA DE ‘LO LLUMENER’ - PERE BÀSCONES, REGIDOR DE CULTURA DE SORT

Notícies del Pirineu